Ρολόι TIKKERS Smartwatch BoxSet Με Ροζ Λουράκι Σιλικόνης TKS02-0001

TKS02-0001
Κατόπιν παραγγελίας

TIKKERS

Διαδραστικό σετ ρολογιών & ακουστικών Tikkers Pink Heart που περιλαμβάνει δάσκαλο χρόνου ομιλίας, κάμερα selfie, συσκευή εγγραφής βίντεο και μετρητή βημάτων.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ξυπνητήρι, ημερολόγιο, stop watch, αριθμομηχανή, συσκευή εγγραφής φωνής, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και μια επιλογή από 10 εκπληκτικές οθόνες!

Υπάρχει επίσης μια επιλογή από συναρπαστικά παιχνίδια για να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά ο γονικός μας έλεγχος σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε υπεύθυνοι.

Η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία διδασκαλίας ώρας θα βοηθήσει το παιδί σας να κατακτήσει την τέχνη της αφήγησης της ώρας χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή αναλογική πρόσοψη ρολογιού, ενώ θα έχει όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα λατρέψει!

Συνοδεύεται από ένα ζευγάρι ακουστικά με ροζ καρδιά και αποθηκεύει έως και 40 από τα αγαπημένα τους τραγούδια, ώστε να μπορούν να συνδεθούν και να αρχίσουν να ακούνε. Η γενναιόδωρη οθόνη αφής επιτρέπει στα παιδιά να ελέγχουν εύκολα το ρολόι τους, καθώς το μαλακό λουράκι σιλικόνης είναι άνετο για αυτά. Δεν απαιτεί σύνδεση smartphone.

85,00 €

Δωρεάν Μεταφορικά
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μάρκα
Tikkers
Φύλο
Κορίτσι
Μηχανισμός
Μπαταρίας
Κρύσταλλο
Ακρυλικό γυαλί
Χρώμα Καντράν
Ψηφιακό
Δέσιμο
Λουρί Σιλικόνης
Χρώμα λουριού
Ροζ
Μέγεθος Καντράν
40mm
Αδιάβροχο
3 ΑΤΜ - 30 μέτρα: Τυχαία επαφή με το νερό. Ακατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση.
Εγγύηση
2 χρόνια επίσημης αντιπροσωπείας
Διαθεσιμότητα
Κατόπιν παραγγελίας (Παράδοση 3-5 ημέρες)

Περιγραφή

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Αντίστροφη μέτρηση, Αριθμομηχανή, Εγγραφή βίντεο, Εγγραφή φωνής, Ημερολόγιο, Κάμερα selfie, Μετρητής βημάτων, Ξυπνητήρι, Παιχνίδια, Συσκευή αναπαραγωγής μουσικής