Ρολόι VOSTOK EUROPE Atomic Age Oppenheimer Line Με Καφέ Δερμάτινο Λουράκι YM86-640A696

YM86-640A696
Κατόπιν παραγγελίας

Vostok Europe

Από την Vostok Europe, ένα υπέροχο ανδρικό ρολόι της σειράς Atomic Age Oppenheimer.

Περιλαμβάνεται ένα επιπλέον λουρί σιλικόνης και εργαλείο για την αλλαγή λουριού στο νέο κόκκινο Vostok-Europe XL Dry Box στεγανό βαλιτσάκι που μετατρέπεται σε θήκη φύλαξης τεσσάρων ρολογιών.

Περιορισμένη έκδοση: 3000 τεμάχια.

910,00 €
Τιμή Καταλόγου 1.070,00 €

Δωρεάν Μεταφορικά
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μάρκα
Vostok Europe
Σειρά
Atomic Age
Φύλο
Ανδρικό
Μηχανισμός
Μπαταρίας
Πληροφορίες Μηχανισμού
S.Epson YM86
Κρύσταλλο
Ορυκτό Κρύσταλλο
Χρώμα Καντράν
Μαύρο
Δέσιμο
Δερμάτινο Λουρί
Χρώμα λουριού
Καφέ
Μέγεθος Καντράν
48mm
Αδιάβροχο
20 ATM - 200 μέτρα: Κατάλληλο για κολύμβηση και κατάδυση σε μικρό βάθος.
Επιπλέον Λειτουργίες
Αέναο ημερολόγιο (ημερομηνία, μήνας, δίσεκτο έτος), Ημέρες της εβδομάδας, Ξυπνητήρι, Χρονογράφος με χρονομέτρηση έως 24 ωρών
Εγγύηση
2 χρόνια επίσημης αντιπροσωπείας
Διαθεσιμότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Περιγραφή

Atomic Age

Είναι η περίοδος ανάδειξης της πυρηνικής τεχνολογίας η οποία ξεκίνησε με την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού αντιδραστήρα το 1942. Έκτοτε η πυρηνική βιομηχανία εξελίχθηκε και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογικής εποχής.

Η συλλογή Vostok-Europe Atomic Age αποτελείται από τρεις σειρές, αφιερωμένες στους μεγαλύτερους πυρηνικούς φυσικούς του 20ου αιώνα.

Enrico Fermi (1901-1954), Αμερικανός φυσικός, δημιουργός του πρώτου πυρηνικού αντιδραστήρα, γνωστός και ως «αρχιτέκτονας της πυρηνικής εποχής». Ο Fermi βραβεύτηκε με Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1938.

Robert Oppenheimer (1904-1967), επικεφαλής του εργαστηρίου Los Alamos και του «Manhattan Project» που ανέπτυσσε τα πρώτα πυρηνικά όπλα. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Oppenheimer έγινε πρόεδρος της Γενικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ. Χρησιμοποίησε αυτή τη θέση για να πιέσει για διεθνή έλεγχο της πυρηνικής ενέργειας και να αποτρέψει τη διάδοση των πυρηνικών όπλων.

Andrei Sakharov (1921-1989), Ρώσος πυρηνικός φυσικός, αντιφρονούντας, ακτιβιστής για τον αφοπλισμό, την ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένας από τους δημιουργούς της πρώτης σοβιετικής βόμβας υδρογόνου, ο Sakharov αργότερα έγινε υπέρμαχος πολιτικών ελευθεριών και μεταρρυθμίσεων και το 1975 βραβεύτηκε με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου Atomic Age της Vostok-Europe περιλαμβάνει τη μοναδική φουτουριστική πολυγωνική κάσα, φωτισμό με tritium και τους πιο αξιόπιστους αυτόματους και quartz μηχανισμούς. Τα ειδικά σχεδιασμένα λουριά σιλικόνης σε φωτεινά χρώματα και με οπές εξαερισμού, προσφέρουν εξαιρετική άνεση αλλά και στυλ στην καθημερινή χρήση. Οι δείκτες είναι skeletonized και τα καντράν έχουν ανάγλυφη υφή. Στα μοντέλα με quartz μηχανισμό φέρουν το ανάγλυφο σήμα Atomic Age στο πίσω καπάκι, ενώ τα αυτόματα μοντέλα έχουν διάφανο χρωματιστό κρύσταλλο στο πίσω καπάκι.